Autorijles

Bij ons krijg je autorijles in een gloednieuwe Peugeot 2008 SUV, die  voorzien is van alle luxe die een moderne auto jou kan bieden, zoals navigatie en climate control. Wij spreken uit ervaring als wij zeggen dat een comfortabele auto een positieve invloed heeft op onze lessen en op de prestaties van onze leerlingen. Daarom rijden wij altijd in een auto die up to date is en voldoet aan al onze eisen!

Prijzen

Voor onze autorijlessen werken wij met een standaardpakket. Met dit pakket leg je een goede basis voor je rijbewijs.

Basispakket

Het pakket bevat het volgende:

  • 16 uur rijles
  • 1x aanvraag praktijk examen
Rijlessen

Als je na zestien uur rijles nog meer rijlessen nodig hebt, dan kun je deze er los bijkopen. Voor een extra uur rijles, betaal je dan slechts:

 

2 to drive

Door nieuwe wetgeving op het gebied van rijbevoegdheid, is het nu ook mogelijk om rijles te krijgen als je al meer dan een half jaar zestien jaar oud bent. Voor meer informatie over deze nieuwe regeling, kun je kijken op www.2todrive.nl!

Versnelde cursus

Wil jij snel je rijbewijs halen in een korte periode? Dat kan! Bij rijschool Veldkamp is het mogelijk om je rijbewijs te halen in een periode van bijvoorbeeld tien dagen, twee weken of vier weken. Als jij je rijbewijs snel op zak wil hebben, zorg dan wel dat je vóór de cursus je theoriecertificaat al binnen hebt. Ook hiervoor kun je bij rijschool Veldkamp terecht!

Opfriscursus

Het kan voorkomen dat een bestuurder zich met het rijbewijs op zak nog onzeker voelt in het verkeer. Dit kan komen door een ongeluk of andere negatieve ervaringen in het verkeer. Speciaal hiervoor biedt rijschool Veldkamp speciale opfriscursussen aan, die wordt afgestemd naar de persoonlijke wensen van de cursist. Na deze cursus gaat het rijden je veel makkelijker af en zit je weer ontspannen en zelfverzekerd achter het stuur.

Cadeaubonnen

Bij rijschool Veldkamp is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Leuk om te geven voor iemands verjaardag of evt. voor een opfriscursus!